Coop Project Manager Cover Letter Sample [SV]

  • Assunto da
  • COOP
Più di 1M di cercatori di lavoro
icona Informazioni Questa lettera di presentazione è stata offerta da uno dei nostri clienti che è stato assunto con l'aiuto di Kickresume.

Coop Project Manager Cover Letter Sample [SV] (Version di testo)

Sienna Miller

contact hidden
hello@kickresume.com
COOP Mitt
Projektledare Visual Merchandiser

Är jag en person som brinner för retail och kommunikation? Skulle säga ända ut i fingerspetsarna. Har jobbat inom retail i 15 år och det är en minst sagt skiftande bransch att jobba inom. Det kräver att man är öppen för förändring och nytänk. Det gäller att tänka kreativt då dagens konsumenter förändrar sitt beteende hela tiden. Jag vet för jag är ju konsument själv.

Har en gedigen bakgrund i Visual Merchandising och har de senaste åren fått arbeta på ett mer strategiskt plan då samarbetspartners så som Stadium och Intersport har tagit en stor del av min vardag. Att tillsammans ta fram varumärkesstrategier, optimera kundflödet i butik eller nya butikskoncept. Tror att dessa erfarenheter passar för den här rollen.

Är jag redo för nästa utmaning i min karriär? Utan tvekan. Kommer att avsluta en väldigt lärorik och otroligt spännande resa jag gjort på Nike och är definitivt redo för nästa utmaning.

 

Mitt mål är att fortsätta utveckla mina kunskaper inom projektledning och visual merchandising, att få jobba i en kreativ miljö där struktur är lika viktigt som att ha en händelserik vardag.

Jag ser fram emot att träffa er och ni får gärna ringa om ni behöver kompletterande uppgifter.

Vänligen

Sienna Miller

Posizioni di Lavoro Simili

Manager Strategico Staff d'Ufficio Manager di Prodotto Amministrazione Assistente Personale Startup Imprenditore Manager di Account Manager delle Strutture Consulenza Project Manager Gestore del Rischio


Modelli di CV connessi a Amministrativo


Modelli di Lettere di Presentazione Relazionati a Project Manager

Let your resume do the work.

Join 1,300,000 job seekers worldwide and get hired faster with your best resume yet.

Registrati