Coop Project Manager Cover Letter Sample [SV]

  • Contratado por
  • COOP
Mais de 1 milhão de candidatos
Ícone de informação Essa carta de apresentação foi contribuída por um de nossos clientes que foi contratado com a ajuda do Kickresume.

Coop Project Manager Cover Letter Sample [SV] (Versão Texto)

Sienna Miller

contact hidden
hello@kickresume.com
COOP Mitt
Projektledare Visual Merchandiser

Är jag en person som brinner för retail och kommunikation? Skulle säga ända ut i fingerspetsarna. Har jobbat inom retail i 15 år och det är en minst sagt skiftande bransch att jobba inom. Det kräver att man är öppen för förändring och nytänk. Det gäller att tänka kreativt då dagens konsumenter förändrar sitt beteende hela tiden. Jag vet för jag är ju konsument själv.

Har en gedigen bakgrund i Visual Merchandising och har de senaste åren fått arbeta på ett mer strategiskt plan då samarbetspartners så som Stadium och Intersport har tagit en stor del av min vardag. Att tillsammans ta fram varumärkesstrategier, optimera kundflödet i butik eller nya butikskoncept. Tror att dessa erfarenheter passar för den här rollen.

Är jag redo för nästa utmaning i min karriär? Utan tvekan. Kommer att avsluta en väldigt lärorik och otroligt spännande resa jag gjort på Nike och är definitivt redo för nästa utmaning.

 

Mitt mål är att fortsätta utveckla mina kunskaper inom projektledning och visual merchandising, att få jobba i en kreativ miljö där struktur är lika viktigt som att ha en händelserik vardag.

Jag ser fram emot att träffa er och ni får gärna ringa om ni behöver kompletterande uppgifter.

Vänligen

Sienna Miller

Cargos Similares

Gerente de Produto Gerente de Instalações Recepcionista Equipe do Escritório Consultoria Gerente de Planejamento Estratégico Desenvolvimento de Negócios Gestor de Projeto Executivo Gerente de Risco Investidor Startup


Exemplos de Currículos Gestor de Projeto relacionados


Exemplos de Cartas de Apresentação Gestor de Projeto Relacionadas

Por que pegar o caminho mais longo?

Conhecemos um atalho. Junte-se a 1.200.000 de candidatos a emprego em todo o mundo e crie seu melhor currículo.

Cadastro