Coop Project Manager Cover Letter Sample [SV]

  • Contratado/a por
  • COOP
Más de 1 millón de candidatos
Icono de info Esta carta de presentación ha sido facilitada por uno de nuestros clientes, que consiguió trabajo gracias a Kickresume.

Coop Project Manager Cover Letter Sample [SV] (Versión de texto)

Sienna Miller

contact hidden
hello@kickresume.com
COOP Mitt
Projektledare Visual Merchandiser

Är jag en person som brinner för retail och kommunikation? Skulle säga ända ut i fingerspetsarna. Har jobbat inom retail i 15 år och det är en minst sagt skiftande bransch att jobba inom. Det kräver att man är öppen för förändring och nytänk. Det gäller att tänka kreativt då dagens konsumenter förändrar sitt beteende hela tiden. Jag vet för jag är ju konsument själv.

Har en gedigen bakgrund i Visual Merchandising och har de senaste åren fått arbeta på ett mer strategiskt plan då samarbetspartners så som Stadium och Intersport har tagit en stor del av min vardag. Att tillsammans ta fram varumärkesstrategier, optimera kundflödet i butik eller nya butikskoncept. Tror att dessa erfarenheter passar för den här rollen.

Är jag redo för nästa utmaning i min karriär? Utan tvekan. Kommer att avsluta en väldigt lärorik och otroligt spännande resa jag gjort på Nike och är definitivt redo för nästa utmaning.

 

Mitt mål är att fortsätta utveckla mina kunskaper inom projektledning och visual merchandising, att få jobba i en kreativ miljö där struktur är lika viktigt som att ha en händelserik vardag.

Jag ser fram emot att träffa er och ni får gärna ringa om ni behöver kompletterande uppgifter.

Vänligen

Sienna Miller

Puestos de trabajo similares

Gerente de mantenimiento Consultoría Responsable de producto Asistente personal Ejecutivo/a Startup Gestor/a de cuentas Inversor/a Adquisición Gestor/a de proyectos Gestor/a de riesgos Gestor/a de estrategia


Currículums afines a: Administrativo


Cartas de presentación afines a: Administración

¿Por qué tomar el camino largo?

Conocemos un atajo. Únete a 1 200 000 personas de todo el mundo que confían en nosotros para conseguir trabajo y crea tu mejor currículum hasta la fecha.

Registrarse