Coop Project Manager Cover Letter Sample [SV]

  • Eingestellt von
  • COOP
1 Mio+ Jobsuchende
Info-Icon Dieses Anschreiben stammt von einem unserer erfolgreichen Kunden, der mit der Hilfe von Kickresume einen passenden Job gefunden hat.

Coop Project Manager Cover Letter Sample [SV] (Textversion)

Sienna Miller

contact hidden
hello@kickresume.com
COOP Mitt
Projektledare Visual Merchandiser

Är jag en person som brinner för retail och kommunikation? Skulle säga ända ut i fingerspetsarna. Har jobbat inom retail i 15 år och det är en minst sagt skiftande bransch att jobba inom. Det kräver att man är öppen för förändring och nytänk. Det gäller att tänka kreativt då dagens konsumenter förändrar sitt beteende hela tiden. Jag vet för jag är ju konsument själv.

Har en gedigen bakgrund i Visual Merchandising och har de senaste åren fått arbeta på ett mer strategiskt plan då samarbetspartners så som Stadium och Intersport har tagit en stor del av min vardag. Att tillsammans ta fram varumärkesstrategier, optimera kundflödet i butik eller nya butikskoncept. Tror att dessa erfarenheter passar för den här rollen.

Är jag redo för nästa utmaning i min karriär? Utan tvekan. Kommer att avsluta en väldigt lärorik och otroligt spännande resa jag gjort på Nike och är definitivt redo för nästa utmaning.

 

Mitt mål är att fortsätta utveckla mina kunskaper inom projektledning och visual merchandising, att få jobba i en kreativ miljö där struktur är lika viktigt som att ha en händelserik vardag.

Jag ser fram emot att träffa er och ni får gärna ringa om ni behöver kompletterande uppgifter.

Vänligen

Sienna Miller

Ähnliche Positionen

Administration Persönliche Assistenz Account ManagerIn ProduktmanagerIn InvestorIn RezeptionsmitarbeiterIn am Front Desk RisikomanagerIn Unternehmensberatung Führungskraft Facilities ManagerIn Start-up Büropersonal


Ähnliche Management Lebensläufe


Ähnliche Führung und Management Anschreiben

Let your resume do the work.

Join 1,300,000 job seekers worldwide and get hired faster with your best resume yet.

Registrieren